Skip to main content

Ni som har följt nördigt.se (tidigare crafty.se) under en längre tid vet att jag personligen har använt mig av skal från Nodus under flera år. Skalet jag använder i år på min iPhone 12 är Nodus Shell Case 3, vilket är Nodus bästa skal hittills.

Alltid svårt att skriva recensioner av skal, men jag vet via statistiken att det är många av er som faktiskt är intresserade av dem. Så nu kör vi. Jag har en hel drös av skal till iPhone 12 hemma, bland annat Apples egna läder- och silikonskal. Det som är viktigt för mig är att skalen faktiskt skyddar mobilen, men samtidigt så vill jag att de är så tunna so möjligt och känns behagliga att hålla i. Äpples egna skal sitter bra, men det är något med materialet på Apples egna läderskal som jag inte gillar, känns plastigt. Läderskalen från Nodus känns så som läder skall göra, enligt mig. Nodis Shell Case 3 är även betydligt tunnare än Apples egna läderskal, samt är öppen på undersidan av telefonen. Just att den är öppen på undersidan var något jag förut inte gillade, men nu är något jag faktiskt föredrar då det gör det behagligare att svepa upp från botten av telefonskärmen.

Knapparna täcks över av läder, men är fortfarande klickiga. Inga problem där. Men en sak som jag tyvärr inte gillar med Nodus Shell Case 3 är att de inte supportrar Apples MagSafe. Telefonen faller enkelt av en MagSafeladdare när skalet är på. Nodus säljer dock egna magneter som man kan fästa fart man vill. Jag personligen har en magnet inne i min studio, och en i bilen. De är riktigt starka och bra, man kan även placera telefonen sidled om man så önskar det på magneten. Lite tråkigt dock bara att man inte kan använda MagSafe.

Betyg 4.5/5

Nodus Shell Case 3 till iPhone 12 kostar 49.99 euro och är mitt personliga val av skal. Jag rekommenderar Nodus Shell Case 3 till alla som vill ha ett tunt premiumskal som skyddar telefonen och samtidigt känns bra att hålla i.

Kommentera