Skip to main content

InvisibleShields Glass Curve Elite till Apple Watch är gjort av härdat glas som känns precis som det som är på Apple Watch.

Stryktåligt skärmskydd som inte syns

Glass Curve Elite är gjort av ett härdat glas som är behandlat för att motstå damm och fingeravtryck. Visst kommer du få fingeravtryck på skärmskyddet, men du får inte mer än va du får utan skärmskyddet. Jag har testat en hel bunt med olika skärmskydd till Apple Watch. Jag har testat plast och glas som bara täcker den platta delen av skärmen, och jag har testat dem som påstår sig vara böjda och täcka hela skärmen. Detta har visat sig vara falskt. Men Glass Curve Elite har verkligen böjda hörn och kanter som sveper in hela skärmen på Apple Watch. När skärmskyddet är installerat på Apple Watch så kan man inte se att det sitter ett skärmskydd på klockan.

Medföljande redskap gör installationen enkel

Inuti lådan till Glass Curve Elite finner vi skärmskyddet, en dammtrasa, ett klistermärke för att plocka bort små dammkorn med, och ett litet redskap som man trär på Apple Watch för att göra det så enkelt som möjligt för oss att placera skärmskyddet rätt. Det enda som var lite veckigt var att det kom luftbubblor under skärmskyddet. För att få bort dem så lyfter man upp det närmaste hörnet på skärmskydd och trycker ut bubblorna. När det väl var gjort så var installationen klar, och det gick väldigt fort och enkelt. Glass Curve Elite till Apple Watch kostar ca 300 kr.

Betyg 5/5

Som ni kanske har förstått så gillar jag det här skärmskyddet till Apple Watch väldigt mycket. En enkel installation och ett skärmskydd av bra kvalitet som inte syns, det är ett bra skärmskydd!

Kommentera