Skip to main content

Skullcandys trådlösa hörlurar Crusher Wireless skiljer sig från alla hörlurar jag tidigare har testat. Framförallt är det batteritiden och basljudet som verkligen imponerar.

Vi har upp till 40 timmars batteritid, vilket är perfekt för mig som reser mycket. Och basen, herregud! Crusher Wireless levererar en bas som är något helt olik jag tidigare har testat. Basen är så tung att båda kåporna skakar när man drar upp reglaget. Dock skall det nämnas att Crusher Wireless är mindre bra för dem som inte är ute efter en tung bas, då både diskant och mellanregister är lite väl luddiga. Men är du som mig som lyssnar på Blacktop Mojo, Thirty Seconds To Mars eller älskar att se på filmer med massa explosioner – då kommer du älska Crusher Wireless.

Skullcandys trådlösa hörlurar Crusher Wireless skiljer sig från alla hörlurar jag tidigare har testat. Framförallt är det batteritiden och basljudet som verkligen imponerar. Vi har upp till 40 timmars batteritid, vilket är perfekt för mig som reser mycket. Och basen, herregud! Crusher Wireless levererar en bas som är något helt olik jag tidigare har testat. Basen är så tung att båda kåporna skakar när man drar upp reglaget. Dock skall det nämnas att Crusher Wireless är mindre bra för dem som inte är ute efter en tung bas, då både diskant och mellanregister är lite väl luddiga. Men är du som mig som lyssnar på Blacktop Mojo, Thirty Seconds To Mars eller älskar att se på filmer med massa explosioner – då kommer du älska Crusher Wireless.

Hörlurarna har en snygg, minimalistisk design som känns väldigt kvalitativ. Kåporna har ett väldigt skönt, dock fake, läder som omsluter dina öron helt och håller kvar ljudet ganska bra så att inte omgivningen störs allt för mycket av din musik. Jag hade dock gärna sett att man hade kunnat dölja de två sladdarna som sitter i kåporna.

På vänster kåpa finns ett reglage som man höjer och sänker basen med. På höger kåpa finner vi tre knappar: plus, minus och mitt emellan. Med mittenknappen startas lurarna och hålls den intryckt i fem sekunder startar parningen. Samma knapp används för att starta/stoppa musiken och svara på samtal. Med plus- och minus-knapparna justeras förstås volymen och hålls de nedtryckta i tre sekunder byts låt. De sitter mycket lätt åtkomliga på höger kåpa och är stora nog för att fingrarna ska hitta dem utan att man behöver titta efter.

Betyg 4/5

Crusher Wireless kostar enbart ca 1500 kr, vilket jag tycker är väldigt billigt med tanke på den kvalitet och ljud du får. Är du ute efter hörlurar med extrem bas och lång batteritid, då är detta hörlurarna för dig.

Kommentera