Skip to main content

Jag har fått hem nya OnePlus Nord som jag nu planerar att testa noggrant under några dagar. Men jag tänkte att ni kanske redan nu ville ta del av en liten unboxing och några bilder.

Eftersom att jag inte har haft OnePlus Nord så länge så kan jag inte ge er någon recension just nu, det kommer som sagt om någon vecka. Men mitt första intryck av OnePlus nya midrange-telefon är att den är snygg och känns bra i handen. Jag ser väldigt mycket fram emot att testa kamerorna, för det finns som ni ser en hel bunt av dem, både på fram och baksida.

Med i lådan får vi en laddsladd och ett genomskinligt skal. Gillar man inte det genomskinliga man får med i lådan så säljer OnePlus även andra skal, vilket OnePlus också har varit snälla att också skicka hem till mig för att testa.

Jag kommer att använda OnePlus Nord som min huvudtelefon i några dagar, och efter det kommer jag att skriva min recension om OnePlus Nord. Varmt välkomna tillbaka om några dagar för att läsa den.

OnePlus Nord kommer att finnas tillgänglig för förbeställning på Webhallen, Netonnet, Dustin, Inet, Elgiganten, Telia and Telenor från 21 juli kl 17.00 svensk tid. Nedan finner ni priserna.

OnePlus Nord Gray Onyx 8GB + 128GB
4590 SEK

OnePlus Nord Blue Marble 8GB + 128GB
4590 SEK

OnePlus Nord Gray Onyx 12GB + 256GB
5590 SEK

OnePlus Nord Blue Marble 12GB + 256GB
5590 SEK

Kommentera