Skip to main content

För några veckor sedan fick jag hem ett paket från det det svenska företaget Sudio. I paketet låg deras senaste bluetooth-hörlurar, Sudio Regent. Jag har tidigare recenserat Sudios Vasa Blå, och var inte superimponerad. Men med deras nya hörlurar är jag mycket mer imponerad.

Jag reser mycket med SJ X2000 mellan Stockholm och Göteborg och med mig på resan har jag alltid min Mac, iPhone och ett par hörlurar. För mig är det viktigt att allt skall fungera smidigt och få plats i min datorväska. Jag har fleratlet bluetooth-hörlurar hemma, men faller oftast tillbaka till Apples EarPods, för att det är små,smidiga och jag slipper strulet med att datorn eller telefonen har svårt att koppla bluetooth-hörlurarna.

Men under några veckor har jag nu lämnat mina omtyckta EarPods hemma och istället haft med mig Sudio Regent på resorna, och de imponerar.

Vad som är viktigt för mig med ett par hörlurar

Som jag redan har nämnt så är det viktigt att mina hörlurar inte är allt för stora och att de skall vara enkla att använda, inget strul! Men utöver det så är det även viktigt att de skall vara bekväma, ha ett bra ljud och jag skall kunna spela musik högt utan att alla andra på tåget hör vad jag lyssnar på. Sudio Regent går enkelt att fälla ihop, och även om de kanske inte blir supersmå i hopfällt läge så blir de så pass små att de får plats i min väska. De sitter bekvämt på mina öron och ljudet är bra, både när jag spelar musik eller ser på film. Och hörlurarna gör ett väldigt bra jobb med att inte läcka ljud så att jag stör alla på tåget. En sista sak som jag vill nämna här är att hörlurarna kopplas väldigt enkelt och snabbt samman med min Mac och med min iPhone. Att byta mellan Mac och iPhone är inte heller det några problem. Bra jobbat Sudio!

Om Sudio Regent

Hörlurarna är av typen On-Ear och finns i svart och vit färg, båda med gulddetaljer. Hörlurarna är snygga, och man kan modifiera designen genom att byta ut sidolocken på hörlurarna mot andra sidolock som Sudio säljer för 179 kr. Jag hade dock önskat att man skulle kunna välja att köpa hörlurarna med silverdetaljer också, inte enbart i guld.

Batteritiden på hörlurarna säger Sudio skall vara upp till 24 timmar, vilket jag kan bekräfta är sant. Jag har aldrig känt att batteritiden har varit något problem med Sudio Regent. Jag har ingen möjlighet att på hörlurarna se hur mycket batteri jag har kvar, men om ni har en iPhone får ni längst upp till höger av skärmen upp en ikon med batteristatus för hörlurarna.

Med i förpackningen får vi en sladd för att ladda hörlurarna, och var noga med att inte tappa bort den, för jag fick direkt problem med att ladda mina hörlurar under en resa då jag märkte att många andra laddare var för tjocka runt laddningsporten för att få plats i hörlurarna.

Pris

Så vad tror vi att ett par hörlurar från Sverige med snygg design, bra ljud och lång batteritid kostar? Faktiskt så får vi inte betala mer än 1295 kr för dem. Vilket jag tycker är ett mycket bra pris.

Kommentera