Skip to main content

Zagg är kända för att tillverka skärmskydd av hög kvalité, och Invisibleshield Glass+ till iPhone X är också det av hög kvalité. Men det är inte perfekt.

Det bra

Zagg Invisibleshield Glass+ är tillverkat av glas som påstås vara dubbelt så starkt än sina föregångare, vilket inte är något jag kan bekräfta, men att det är tåligt är något som jag kan bekräfta. Jag har bankat, borrat och slagit på den med en hammare, men bara lyckats göra några få tunna repor.

Zagg Invisibleshield Glass+ är 0.4 mm tjockt, vilket är ganska mycket. Så är du ute efter ett tunt skärmskydd som inte syns så mycket så är detta inget för dig. Men är du däremot ute efter ett skärmskydd som verkligen skyddar din skärm och behåller glaskänslan, då är detta något för dig. En annan sak som jag verkligen gillar med Zagg Invisibleshield Glass+ är att det har en väldigt bra oljeresistent yta som förhindrar fingeravtryck. Skärmskyddet fungerar även med de flesta skalen.

Det dåliga

Men för att hoppa till det mindre bra med Zagg Invisibleshield Glass+ så är det just att skärmskyddet är väldigt tjockt och täcker inte de rundade kanterna på skärmen. Jag personligen tycker även att det är väldigt svårt att installera skärmskydd av glas, det kommer ALLTID något litet dammkorn under skärmskyddet. Med ett vanligt tunt skärmskydd av plast kan man ta en tejpbit och lyfta upp skärmskyddet och med hjälp av en annan tejpbit plocka bort dammkornet. Detta är inte möjligt med Zagg Invisibleshield Glass+.

Pris och garanti

Zagg Invisibleshield Glass+ till iPhone X kostar ca 250 kr, vilket kan låta ganska mycket. Men med Zaggs livstidsgaranti för skärmskydd tycker jag inte att priset är så farligt. Så fort något händer med ditt skärmskydd kan du skicka det till Zagg så byter de ut det åt dig. Det enda du brukar behöva betala är frakten.

Kommentera