Skip to main content

Om man betalar över 10 000 kr för en iPhone vill man kanske inte slänga på ett billigt skal för 99 kr på den. Vesel är ett företag som tillverkar skal av trä och metall till iPhones av väldigt hög kvalitet.

Passform och design

Skalet som Vesel skickade till mig kallas för Mirror Black & Oak och har sidor av ekträ och en över- och undersida av aluminium. Knapparna är även de av aluminium och är härligt klickiga. För att få på skalet behöver du skruva bort två skruvar som sitter på undersidan av skalet. Man får i förpackningen med en liten skruv som man kan använda sig av. När man väl har skjutit in telefoni och skruvat tillbaka skruvarna så sitter telefonen extremt bra. Personligen tycker jag att skalet är väldigt vackert, men aningen tjockt.

Betyg 3/5

Så är Vesels skal värt 1850 kr? Jag skulle säga att det beror helt på om du är ute efter ett skal i hög kvalitet som inte väldigt många människor har. Men om du bara är ute efter ett skal som skall skydda din telefon, då skulle du nog klara dig med ett skal för 199 kr. Vesels Mirror Black & Oak till iPhone X och iPhone XS får 3 av 5. Betyget skulle blivit ännu högre om skalet hade varit tunnare och kostat under 1 000 kr.

Skalet finns i 8 olika utföranden: Mirror Black & Oak, Deep Black & Walnut, Mirror Black & Walnut, Deep Black & Oak, Frozen Silver & Walnut, Sleek Silver & Walnut, Frozen Silver & Oak, Sleek Silver & Oak.

Ni kan köpa Skalen på veselcase.com

Kommentera