Skip to main content

Jag har testat ett stort antal plånboksfodral till iPhone 6 och alla har samma problem, de är för tjocka och döljer nästan helt min vackra iPhone 6. Men äntligen finns det ett alternativ som är lyxigt, tunt och visar upp min iPhone 6 – The Access Case från The Nodus Collection.

The Access Case skiljer sig mot många andra plånboksfodral till iPhone 6 genom att de inte har något hårt skal inuti lädret som man måste placera sin iPhone 6 i. Istället använder de sig av väldigt små (i brist på bättre ord) sugkoppar som suger tag i din iPhone 6, och du behöver inte vara orolig att den skall lossna, den sitter extremt bra. Jag tog och skakade mitt exemplar ganska kraftigt och den satt som gjuten.

På insidan av skalet finner vi ett litet fack som man kan placera lite kort eller sedlar i. Jag använder mig av tre kort och har inga som helst problem att stänga fodralet.

Tack vare att de använder sig av denna teknik för att fästa telefonen får vi ett minimalistiskt och tunt fodral som är väldigt vackert. De använder sig av äkta italienskt läder som känns lyxigt och bra i handen.

Fodralet fungerar även som ett stativ till din iPhone 6. Personligen gillar jag att avsluta kvällarna med att bädda ner mig i sängen och se på en film på min iPhone 6. Då blir detta stativ helt perfekt för mig att ställa på sängbordet.

Det enda jag inte gillar med The Access Case till iPhone 6 är att tillverkarna även har valt att placera dessa sugkoppar som lås på locket. Som jag tidigare har nämnt så fungerar de väldigt bra, vilket inte är en fördel om du använder dig av ett skärmskydd. Jag använder mig av Moshi iVisor AG och jag fick problemet att sugkopparna slet loss lite av hörnen på skärmskyddet från min iPhone 6.

Men det skall även nämnas att efter någon dags användning så kommer dessa sugkoppar att bli skitiga och tappa lite av sin sugkraft och på så vis kommer detta problem att vara löst, för den kommer inte klara av att slita av skärmskyddet då. Men istället står vi då med ett annat problem som är att locket på fodralet kommer enkelt att åka upp. För er som inte använder skärmskydd kan jag informera att sugkopparna är enkla att rengöra, bara att ta lite tejp och dutta med några gånger.

(Dock viktigt att nämna att sugkopparna som telefonen sitter fast med blir inte skitiga och tappar fästet, om du inte plockar bort och sätter fast telefonen hela tiden)

Om man använder sig av The Access Case behöver man kanske inte ett skärmskydd, för du har ju ett lock som skyddar mot repor. Men är man som mig och vill verkligen inte riskera att få repor på skärmen, då får vi helt enkelt leva med att ha skitiga sugkoppar och ha ett lock som lossnar lite lättare. Personligen hoppas jag att The Nodus Collection gör en nyare modell med en magnet som låser fast locket, för det här är ett fantastiskt vackert fodral till din iPhone 6.

Jag ger The Access Case 4 av 5 stjärnor, och de skulle få 5 om det inte var för problemet med skärmskydd och sugkopparna på locket. Ni kan köpa The Access Case på thenoduscollection.com för 49.99 Euro med fri frakt till Sverige.

Kommentera