Skip to main content

Pandagear är ett tyskt företag som tillverkar skal till iPhone av äkta trä. De har varit vänliga att skicka ut sitt skal till iPhone 6S till oss på Nördigt.se (tidigare Crafty.se) för att recensera.

Skalen är gjorda av körsbärsträ, valnöt, rosenträ och bambu. I denna recension testar jag skalet som är gjort av Valnöt.

Designen på skalen är ganska standard med öppen botten och topp. Knapparna är lätta att komma åt då det är helt öppet på sidan av skalet där knapparna sitter. Personligen har jag tidigare aldrig riktigt gillat den designen, men under tiden jag har använt detta skal har jag lärt mig att gilla den designen.

På framsidan är skalet i samma höjd som glaset på telefonen, vilket gör att skalet inte ger något extra skydd för skärmen om du lägger din iPhone upp och ner på ett bord. Personligen gillar jag det då det gör det enklare för mig när jag “swipar” sidled.

Eftersom skalet är gjort av trä är det ett väldigt hårt skal, vilket var ett litet problem när jag skulle sätta på skalet på min iPhone 6S. Men när skalet väl satt på telefonen så satt det extremt bra och ger en lyxig känsla med den grymma passformen och känslan av trä. Men jag ber er, var försiktiga när ni sätter på skalet på er iPhone, så ni inte råkar ha sönder er telefon. Detta varnar även tillverkarna själva för på baksidan av kartongen som skalet kommer levererat i.

Priset på skalen är ca 313 kr och går att beställa från Amazon.

Kommentera