Skip to main content

Nodus har släppt en uppdaterad version av sin Shell Case till iPhone X, som även fungerar med iPhone XS.

Om man snabbt tittar på skalet så ser man ingen skillnad, förutom att loggan på baksidan har flyttats ner till nederkanten av baksidan. På den tidigare generationen av Shell Case fanns det en metallbit på insidan av skalet som man använde för att fästa skalet på en magnet. Fantastiskt bra, om man inte använde sig av trådlös laddning, då var man tvungen att plocka bort metallbiten först. Men detta har Nodus nu fixat med Shell Case II. Metallbiten har nu flyttats upp till övre delen av skalets baksida och gör det nu därför möjligt att använda sig av trådlös laddning. Förutom det så känns skalet nu lite tightare och aningen bättre i sin passform.

För er som inte tidigare har läst min recension av Shell Case kan jag berätta att Nodus tillverkar plånböcker, iPhonefodral och iPhoneskal i läder av väldigt hög kvalitet. Shell Case II påminner väldigt mycket om Apples egna läderskal, men de saknar knapparna i metall, och har istället läder över knapparna, som fortfarande behållet “klickandet”. Jag personligen tycker att Nodus skal känns betydligt mycket mer lyxiga än Apples skal. Precis som med alla andra läderskal så blir Nodus skal mörkare med tiden. På bilden här nedanför ser ni förra generationen av Nodus Shell Case som jag har använt under några månader med min iPhone X.

Betyg 4.5/5

Nodus Shell Case II är ett fantastiskt skal till iPhone X och XS för den som vill ha ett skal av äkta läder i hög kvalité med smart magnet för att fästa den i exempelvis bilen. Jag kan starkt rekommendera ett köp av Shell Case II.

Shell Case II går att köpa på noduscollection.com

Kommentera