Skip to main content

Panzer Glass har släppt ett skal som de tillsammans med den danska gatukonstnären Mikael B har skapat. Eller, Panzer Glass står för skalet och Mikael B för det visuella på baksidan av skalet. De kallar det för en Limited Artist Edition ClearCase.

Låt oss börja att prata om själva skalet. Skalet ger ett bra skydd för din iPhone, samtidigt som det är tunt och minimalistiskt. Det sitter faktiskt så tight på din telefon att du måste vara vaksam om vilka skärmskydd som passar. Jag hade en skärmfilm som täckte hela framsidan, men trots att det är väldigt tunt så kunde skalet ej fungera med det skärmskyddet. Så vill du använda detta skalet tillsammans med ett skärmskydd så rekommenderar jag ett skärmskydd som inte täcker riktigt hela skärmen, exempelvis Glass Elite+ från Invisible Shield.

Jag skall säga att jag var från början inte så förtjust i motivet på baksidan, men det har vuxit på mig allt mer och nu gillar jag det. Jag gillar även att Panzer Glass planterar ett träd i Sir David Attenborough skog för varje skal som säljs. Till sist vill jag även nämna att skalet är ISO-certifierat (22196) och skall därför döda 99.99% av de mest vanliga bakterierna som skulle kunna hamna på ett skal.

Betyg 4/5

Skalet är snyggt, dödat bakterier och ett träd planteras när du köper ett. Priset på ca 350 kr är inte eller fel, så detta är enkelt för mig att rekommendera. Men var bara lite extra noga att se till att ditt skärmskydd passar med skalet.

Kommentera