Skip to main content

Jag har använt mig av Apples egna tangentbordsfodral, och jag har älskat det. Men det är dyrt och jag har fått skador på sidan av min iPad eftersom att Apples egna tangentbordsskal inte skyddar iPaden något vidare då kanterna är helt exponerade. Zagg Pro Keys tangentbordsfodral ger ett väldigt bra skydd (fall upp från 2 meter), samtidigt som det finns ett väldigt bra Bluetooth-tangentbord.

Fodralet består av två delar, det första är ett väldigt robust skal som man trycker in iPaden. På sidan av skalet finns ett fack där du kan placera din Apple Pencil, och på sidan av skalet finns det små hål som riktar om ljudet från högtalarna så de pekar framåt mot dig. Skalet kan du sedan magnetiskt placera på tangentbordet. Du kan sedan välja två olika vinklar för iPaden.

Själva tangentbordet är litet, men man vänjer sig fort med storleken och placeringen av knapparna. Knapparna är trevliga att trycka på och det finns flera funktionsknappar som förenklar vardagen. Det finns t.o.m. bakbelysning på tangenterna – som du kan ändra till massa olika färger!

Jag har kommit på mig själva att väldigt sällan använda min MacBook pro hemma efter att jag har börjat använda Zagg Pro Keys. Exempelvis gör jag nu alla uppdateringar på nördigt.se med min iPad.

Betyg 5/5

Zagg Pro Keys till iPad Pro 11 tum ger din iPad ett bra skydd, samtidigt som tangentbordet ökar din produktivitet. Och när du exempelvis vill använda din iPad för att måla med och inte behöver ett tangentbord – då kan du enkelt dra bort iPaden med skalet som fäster på tangentbordet med magneter. Sedan kostar fodralet i skrivandes stund enbart 1090 kr, vilket är väldigt prisvärt!

Kommentera