Skip to main content

Tangentbord finns det nästan oändligt mycket olika varianter av. Zagg Pro Keyboard 12 är ett litet och billigt tangentbord med sina 699 kr, men det har fortfarande mycket trevliga funktioner. Du finner exempelvis trådlös laddning och funktionen att du kan koppla samman tangentbordet med tre enheter, som du sedan enkelt kan hoppa mellan.

Som nyligen nämnt så kan man ladda tangentbordet trådlöst då den är Qi-kompatibel. Men föredrar man sladd så går det också bra att ladda den via USB-C.

Jag gillar också att tangentbordet är kompatibel med flera operativsystem: Windows, macOS, ChromeOS, iOS och Android. Personligen har jag använt den mest till min iPad under tiden jag har testat det.

Tangentbordets batteri skall räcka i tre månader (Baserat på regelbunden användning i en timme per dag), men jag har inte haft det så länge, så kan inte verifiera. Men jag har aldrig behövt ladda det under de veckorna jag har haft det, så är nog övertygad om att Zagg inte ljuger för oss.

Själva skrivkänslan är jag dock inte något vidare imponerad över med tangentbordet. Jag tycker att knapparna är för mjuka och när sig för mycket sidled när jag skriver.

Jag hade också gärna sett att man kunde vika upp ett ställ på undersidan så man kunde få lite mer lutning på tangentbordet.

Betyg 3.5/5

Tangentbordet kostar bara 699, vilket är ett bra pris tycker jag. Det är byggt av plast, men känns stabilt. Samt att det har smarta funktioner. Det går absolut att skriva på det, men jag hade önskat lite fastare tangenter.

Kommentera