Skip to main content

Har du spenderat alla dina pengar på Apples senaste Apple Watch och hade kanske inte råd att köpa just det armbandet du ville ha till klockan? Jag fattar, Apples egna armband är väldigt dyra. Men som tur är så finns det armband från tredjepart som är av riktigt bra kvalitet de också. Ta exempelvis Apples flätade armband, de kostar 1295 kr. Zagg Gears4 säljer ett liknande av nylon för ca 400 kr.

Jag har i flera veckor nu använt Zagg Gear4 Braided Watch Band till min Apple Watch och jag är väldigt nöjd med det. Det känns bra runt handleden och jag tycker den ser riktigt bra ut också. Armbandet finns i fyra olika färger: Storm, Navy Blue, Forest Green och Wine. Armbandet jag har är den som heter Storm.

Delar av armbandet är tillverkat av återvunnet nylon, vilket jag alltid tycker är bra att nämna då jag önskar att fler företag börja arbeta med återvunnet material. Bra jobbat Zagg Gear4.

Två års garanti på armbandet är också väldigt bra. Jag tycker att hela armbandet värkar vara av väldigt bra kvalité. Det jag dock kan nämna är att jag hade helst av allt sett att själva fästet skulle varit av metall istället för av plast. Men skulle något hända med armbandet under dessa två år så byter de ut armbandet till dig.

Betyg 5/5

Jag vet inte vad mer jag skall skriva om detta armband från Zagg Gear4. Är du ute efter ett billigare armband som påminner mycket om Apples egna, som fortfarande är av bra kvalité – då rekommenderar jag detta armband till dig.

Kommentera