Skip to main content

Väldigt många av er har den senaste tiden hört av er och bett mig att testa olika skal till iPhone 12. Därför har jag nu köpt in en bunt med skal som jag nu kommer att testa, och först ut är ett väldigt tunt skal från TOZO.

Om du är en person som älskar formen på nya iPhone 12 (skalet passar även till 12 Pro) och tycker att skal oftast gör att telefonen blir för klumpig, då kan detta skal från TOZO vara något för dig. Skalet är enbart 0,35 mm tjockt, vilket gör att det ger dig absolut inget vidare skydd om du tappar telefonen. Se det mer som att det skyddar mot repor. Om detta räcker för dig så är detta ett fantastiskt skal som sitter perfekt på iPhone 12. Jag har testat att beställa flera olika tunna skal från Amazon, men kvalitet varierar stort. Det vanligaste problemet är att skalen är antingen för små, eller så är plasten runt knapparna böjda. Detta från TOZO sitter mycket bra. Jag beställde faktiskt två stycken, bara för att säkerställa att det inte bara var ett av dem som var i bra kvalitet.

Betyg 5/5

Skalet kostar också enbart 90 kr på Amazon.se, vilket är väldigt billigt om man jämför mot exempelvis Peel som kostar ca 250 kr. TOZO Ultra-Thin Case till iPhone 12 har 4,3 av 5 i betyg på Amazon.se. Så är du ute efter ett riktigt tunt skal, som sitter bra på din telefon och inte är allt för dyr – då rekommenderar jag verkligen TOZO Ultra-Thin Case till iPhone 12.

Kommentera