Skip to main content

Gear4 Rio Snap till iPhone 12 är precis som alla andra skal från Gear4, väldigt stryktåliga och av väldigt hög kvalitet. Gear4 har dock tänkt till lite extra nu i dessa covid-tider och lagt till ett bakteriedödande lager på skalet. Huruvida detta fungerar eller ej är svårt för mig att testa, men jag har inget som får mig att inte tro på Gear4 i detta fall.

Skalet är även utrustat med MagSafe, och jag kan bekräfta att det är exakt lika bra som de i Apples egna skal. Jag har sett flera personer som testar magneten utan att telefonen är i skalet, vilket är totalt fel. Det är när du kombinerar skalets magnet med den vi finner i telefonen som vi får rätt styrka. Knapparna är tydliga och enkla att använda, samt det är stora och bra hål för port och högtalare.

Skalet är som jag tidigare nämnde väldigt tåligt. Jag gillar även att skalet är gjort av återvunnen plast, och passformen är mer eller mindre perfekt på telefonen. Gear4 skriver själva att Rio Snap är ett tunt skal, och även om det sitter väldigt slimmat på telefonen så är jag inte redo att kalla det tunt. Men skulle de istället skriva att skalet är tunt för att vara ett väldigt stryktåligt skal, då är jag mer villig att hålla med. Hur som helst så är skalet väldigt bekvämt att hålla i handen och jag har absolut inga som helst problem att rekommendera skalet till dig som är ute efter ett snyggt och stryktåligt skal av hög kvalitet. Men ska det var bra så kostar det oftast, och så är även fallet här. Gear4 Rio Snap till iPhone 12 kostar 499 kr.

Kommentera