Skip to main content

Gear4 Crystal Palace till iPhone 12 är ett genomskinligt skal som tål mycket stryk, men samtidigt är minimalistiskt och snyggt. Och passformen är perfekt. Du behöver absolut inte oroa dig för att telefonen skall ramla ut från skalet.

Skalet är tillverkat av ett material som heter D3O, som sägs ge ett extra bra stötskydd, och klassas som ”military grade”, dvs motståndskraftigt mot extrema miljöer. Jag har testat att tappa telefonen i golvet, och har inga problem med att hålla med om att D30 är ett hållbart material.

Gear4 säger också att skalet är behandlat med ett material som skall få skalet att ej bli gulaktigt med tiden, vilket jag kan intyga att många genomskinliga skal blir. Jag har dock haft skalet för kort tid för att kunna bekräfta om detta påstådda skydd faktiskt stämmer eller ej. Men jag har inget som skulle få mig att inte tro på Gear4. Skalet är även behandlat med ett medel som påstås döda 99.9% av alla bakterier.

Jag har egentligen inget negativt att säga om skalet. Jag kan enkelt rekommendera skalet för dig som vill ha ett genomskinligt skal som är väldigt stryktåligt, minimalistiskt i sin design och skön att hålla i. Priset ligger på ca 349 kr.

Kommentera