Skip to main content

Nodus är ett företag som skapar fantastiskt bra fodral och skal av läder till iPhone och iPad. Förra året började de även att producera en plånbok av läder. Denna plånbok har nu kommit i två nya varianter, och Nodus har varit vänliga att skicka ut dem till mig för att recensera.

Jag använder mig själv av Nodus plånbok från förra året (Compact 4 Card), den är liten och gjord av läder från Italien, som känns aningen hårdare än de två nya plånböckerna, som även de är skapade av läder från Italien. Den går fortfarande att köpa på thenoduscollection.com för ca 330 kr.

De två nya plånböckerna har fått namnen New Compact 4 Card och Compact Wallet. Som ni kanske förstår så är New Compact 4 Card en uppdaterad version av förra årets plånbok, med det nya lädret och även ett litet utrymme för en liten nyckel på insidan. Men den “stora” nyheten är nog i alla fall att på insidan av lädret har plånboken ett material som skall skydda korten från olika kortavläsare. Exempelvis skall man inte kunna råka dra pengar från flera kort vid ingången till tunnelbanan.

Compact Wallet påminner väldigt mycket om de två andra plånböckerna, men är aningen större och du får plats med fler kort i den tack vare en smart lösning som ni kan se på bilderna här nedan. Compact Wallet är precis som New Compact 4 Card skapad av ett aningen tunnare läder än förra årets plånbok, Compact 4 Card. Även denna har ett lager på insidan av lädret som skall skydda mot så kallad “Card Clash”.

Jag rekommenderar er starkt att köpa någon av dessa tre plånböcker, om ni vill ha en liten plånbok av läder och hög kvalité.

Nedan finner ni pris och länkar till vart ni kan köpa respektive plånbok:

Compact Wallet : ca 665 kr

New Compact 4 Card: ca 545 kr

Compact 4 Card: ca 423 kr

Kommentera