Skip to main content

Älskar du minimalistisk design och avskyr plast? Då är denna bumper som är skapad av trä och aluminium något för dig!

Bumpern hålls samman av fyra små skruvar som är placerade i toppen och botten. I förpackningen får man med en liten skruvmejsel som man kan använda sig av för att skruva fast skruvarna med. Du kan fästa den lilla skruvmejseln på nyckelringen, så du alltid kan bära med dig den, om du nu känner att du alltid vill ha möjligheten att öppna upp din bumper. Sidorna av bumpern är gjorda av valnötsträ, medan botten och toppen är av aluminium.

Knapparna på bumpern är skapade av aluminium och är extremt välgjorda. Det känns precis som om att det är telefonens egna knappar man trycker på, inte bumperns.

Hålen på undersidan för högtalarna är borrade i precis samma storlek som de på iPhone 6, vilket är snyggt. Hålen för hörlurarna och laddaren hade jag dock önskat att de hade gjort aningen större. Apples egna laddare och hörlurar passar perfekt, men om man som jag har en billaddare från annan tillverkare än Apple så kommer de inte att passa i bumpern.

Bumpern jag har recenserat heter”Frozen titanium gray & walnut”, men finns även i tre andra utföranden: “Frozen titanium gray & oak”, “Frozen brilliant silver & oak” och “Frozen brilliant silver & walnut”.

Ni kan köpa bumpern på veselcase.com för 158,00 € (ca 1.456 kr), vilket är ganska mycket pengar. Men om du vill ha ett extremt vackert och minimalistiskt skydd till din iPhone 6, då är detta verkligen en bumper jag rekommenderar för dig.

Kommentera