Skip to main content

Om du inte har en iPhone med de inbyggda magneterna så bifogar Mophie en magnetring som ni kan placera på baksidan av telefonen så alla telefoner med stöd för trådlös laddning (Qi-kompatibla) fungerar. Smidigt.

Designen är snygg men inte så praktisk

Rent estetiskt så är det en helt okey laddare, liten och smidig av svart plast. Jag hade dock gärna sett att de hade gjort själva halsen av laddaren lite tjockare, samt att foten skulle varit lite tyngre för att gemensamt göra den lite mer stabil. Jag använder ofta telefonen när den sitter på laddaren, och så fort jag trycker med fingrarna på skärmen så gungar hela stativet. Det fungerar, men lite för gungigt för min smak. Men om du inte är den som pillar på telefonen medans den laddar så är detta inget du kommer störa dig på. Och ja, stativet hade kanske inte varit riktigt lika snyggt om det hade varit tjockare. Ingen stor sak, ville i alla fall nämna det.

Du kan fästa telefonen både vertikalt och horisontalt, vilket jag gillar. Perfekt om du exempelvis skall se en film.

Ladda upp till 15W

Mophie Snap+ Wireless Charging Stand ger upp till 15W ström till din telefon, vilket är samma som Apples egna MagSafe-laddare. Du kan även använda skal på telefonen och laddningen kommer fungera, men kanske inte på de absolut tjockaste skalen. Men de jag testade på fungerade alla. En annan sak som jag vill nämna är att magneten i stativet är nog ganska stark, för jag hade inga problem att fästa telefonen med skal som ej hade MagSafe. Bra!

Betyg 3.5/5

Mophie Snap+ Wireless Charging Stand är ett smidigt litet trådlöst stativ till iPhone med MagSafe. Fungerar även med andra Qi-kompatibla mobiltelefoner via en magnetring som kan fästas på baksidan med klister. Laddar upp till 15W. Kunde dock varit lite mer stadig i sin design. 549 kr får du betala för Mophie Snap+ Wireless Charging Stand, vilket jag tycker är ett bra pris.

Kommentera