Skip to main content

Även om Mophie själva skriver på sin sida och låda att plattan skall ladda AirPods så fungerar den även med andra hörlurar. Mycket trevligt laddningsstativ.

MagSafe som också fungerar med Android-telefoner?

Du kanske reagerade på att jag skrev att detta laddningsstället också fungerar med en Android, men de har ju inte MagSafe? Inga problem, Mophie skickar med en magnet (Snap Adapter)som man kan fästa på baksidan på Android-telefonen som gör att du kan fästa telefonen på laddningsstället. Ja, du kan också fästa magneten på ett skal om du inte vill fästa det direkt på mobilen.

Magneten på själva laddningsstället är starkt och mobilen har ingen möjlighet att råka ramla av. Fungerar även med de flesta skal till min iPhone som jag testade med. Dock fäste den mindre bra med några av de lite tyngre skalen – så det kan vara bra att vara lite vaksam.

Snyggt laddningsställ som kan ladda en mobil och AirPods samtidigt

Jag har använt mig av laddaren på kontoret nu i några veckor och jag älskar att jag kan ladda min iPhone och AirPods Pro samtidigt. Tidigare har jag haft två sladdar på skrivbordet för att kunna ladda hörlurarna och telefonen samtidigt. Ja, jag skulle kunna ha haft en stadd och turats om, men ni anar inte hur ofta jag behöver ladda dem samtidigt. Och att laddningsstället ser bra ut skadar ju inte heller då jag gärna vill ha ett snyggt skrivbord. Jag gillar också att man kan ändra vinkel på laddningsplattan som telefonen fäster i.

Om jag skall vara lite petig så hade jag gärna sett att basplattan var lite tyngre så att den stod stabilare när jag tar bort telefonen från laddning. Men ingen som helst dealbreaker.

Laddar snabbare om du har en Android

iPhones laddar med 7.5W och Android-telefoner kan ladda med 15W. Dina AirPods kan ladda med 5W.

Betyg 4.5/5

Mophie Snap+ charging stand & pad hittar man i skrivandes stund som billigast på prisjakt för 949 kr. Är man ute efter ett minimalistiskt, svart laddningsställ med gråa detaljer – som kan ladda en mobil och AirPods samtidigt, trådlöst. Då är Snap+ charging stand & pad ett riktigt bra alternativ till dig. Plus i kanten för att den är tillverkad av 30 % återvunnen plast.

Kommentera