Skip to main content

Jag har under en längre tid nu använt mig av OnePlus nya, och första, trådlösa laddare. Här finner ni nu min recension.

Väldigt snabb trådlös laddning

Laddaren heter Oneplus Warp Charge 30 Wireless Charger och fungerar tillsammans med Oneplus 8 Pro. Ja, den fungerar även med andra enheter som stödjer Qi-standarden. Dock är det bara OnePlus 8 Pro som i skrivande stund kan dra nytta av den fulla kraften på 30w. Alla andra enheter får nöja sig med att ladda i snigelfart med 5w. Laddarsladden vi får med till iPhones är på 5w. Så 30w på en trådlös laddningsplatta är faktiskt ganska fantastiskt, och är något som jag tror många har väntat på. Jag hade inga problem att ladda OnePlus 8 Pro från 0% till 50% på 30 minuter.

Design

Som ni kan se på bilderna så är OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger en laddare som står upp. Jag personligen föredrar de trådlösa laddarna som ligger ner då jag tycker att de tar mindre plats och är smidigare – men här vet jag att det är ca 50/50 av vad man föredrar.

På baksidan finner vi faktiskt en fläkt som ska kyla ner laddaren under tiden den laddar OnePlus 8 Pro. Jag har dock aldrig hört fläkten, så ljudet bör inte vara något ni behöver oroa er för. OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger är stilren i sin design, dock är den väldigt lätt, plastig och känns billig. Kabeln är en del av laddaren, så om den skulle gå sönder så kommer ni vara tvungna att köpa en helt ny laddare.

På framsidan finner vi en liten lampa som lyser blå när du laddar och slocknar när din enhet är fulladdad. Om något har gått fel med laddningen kommer lampan lysa rött.

Mått och vikt

Bredd 7.4 cm
Djup 11.8 cm
Höjd 7.79 cm
Vikt 297 g

Pris

Just nu är det billigaste priset på prisjakt för OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger 799 kr.

Betyg 3.5/5

Om du har en OnePlus 8 Pro och vill ha en trådlös laddare, då tycker jag att OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger är ett superlätt val. Köp!

Kommentera