Skip to main content

Mophies universalbatteri, powerstation usb-c XXL har en kapacitet som är kraftfull nog att ladda både en MacBook Pro med usb-c och en iPhone eller iPad. Batteriet på 19 500 mAh ger en snabb laddning med upp till 30 W, så du kan snabbladda två strömslukande enheter samtidigt.

Mophie Powerstation USB-C XXL är ganska stor (Höjd: 2,32 cm, Längd: 15 cm, Bredd: 8,38 cm) och väger ganska mycket (Vikt: 390 g). Batteriet har en tålig metallkropp med ett ganska så snyggt fodral av tyg som ger en lyxig känsla och ett bra skydd mot repor. På Mophie Powerstation USB-C XXL finns en knapp man kan trycka på för att se hur mycket ström som finns i batteriet, vilket är väldigt bra och tyvärr något som många andra batteritillverkare inte använder sig av.

Jag personligen reser mycket och Mophie Powerstation USB-C- XXL är perfekt för mig på resan. Jag kan utan några som helst problem ladda både min iPhone X och MacBook Pro, både snabbt och smidigt. Och som tidigare nämnt så har Mophie Powerstation en kapacitet på 19 500 mAh, vilket gör att du kan ladda din smartphone ungefär 5-10 gånger eller en surfplatta 2-4 gånger (beror så klart på vilken smartphone/surfplatta du har).

Mophie säger själva att deras litiumjonpolymer-batterier klarar över 500 fulla laddningscykler och att vi i genomsnitt ska kunna räkna med att 75% av batterikapaciteten finns kvar även om Powerstation XXL USB-C ligger oanvänd i ett år.

Mophie Powerstation USB-C XXL kostar i skrivande stund just nu ca 1300 kr, vilket självklart är ganska mycket pengar. Men med tanke på batteriets kvalité, kapacitet och design så tycker jag fortfarande att det här är en produkt att rekommendera.

Kommentera