Skip to main content

Under denna underliga tid med Coronaviruset som härjar fritt där ute, då är det många av oss som arbetar hemifrån. Kanske börjar du och din sambo och bråka om vem som ska ha laddaren? Med Mophie dual wireless är inte detta något problem längre.

Med Mophies Dual wireless charging pad går det att ladda två Qi-kompatibla enheter samtidigt, men det går även att ladda en tredje enhet via en USB-A-port. Enheten ger en effekt på 2 x 10W och om ni har ett skal på er iPhone så får skalet vara max 3 millimeter tjocka. 

På ovansidan av laddningsplattan finner vi ett material som påminner om det vi finner på insidan av Apples läderskal, som skall skydda enheterna som laddas mot repor. Finns även lite gummi som skall hålla enheterna på plats. Dock tycker jag att det är ganska svårt att hitta rätt plats för telefonen för att den skall börja ladda. Jag hade önskat att Mophie hade markerat detta på något bättre sätt. Jag har exempelvis inte alls detta problem på mina andra laddningsplatta från Mophie (wireless chargin base). På framsidan sitter dock två små led-lampor som lyser till när exempelvis telefonen laddar, så var lite extra vaken att kolla om de lyser. 

Jag personligen har placerat laddningsplattan på köksön i hemmet, och den används mer eller mindre konstant av någon i familjen. Jag älskar trådlös laddning och den där enkelheten av att bara snabbt lägga ner telefonen på plattan och den laddar.

Mophies Dual wireless charging pad är 20 cm bred, 11 cm hög, 9 cm djup och väger 688 g. Priset ligger på ca 799 kr.

Betyg
3/5

Snygg design och hyfsad hastighet på laddningen. Det som drar ner betyget är svårigheten att hitta vart telefonen ska ligga för att ta emot laddning.

Kommentera