Skip to main content

Sandisk iXpand Base både laddar och säkerhetskopierar din mobil. Perfekt för den som inte vill använda sig av molntjänster.

Tänk dig att du lägger dig och skall sova för natten, du lägger telefonen på sängbordet och kopplar in laddningssladden. Dagen efter när du vaknar är telefonen fulladdad och säkerhetskopierad. Precis så enkelt fungerar det med Sandisk iXpand Base. Dock skall det nämnas att Sandisk iXpand Base kopierar bara bilder, videor och kontakter.

Sandisk iXpand Base känns stabil med en undersida av aluminum och med en topp av gummi som gör att din iPhone ej glider av, vilket är bra då det är en lätt lutning på ovansidan.

Sandisk iXpand Base ser lite ut som en trådlös laddplatta, men laddning och säkerhetskopiering sker med en sladd som man kopplar in i ett usb-uttag på undersidan. Tyvärr ingår dock inte sladden.

På baksidan av Sandisk iXpand Base finner vi en mikro-usb-ingång som används för strömförsörjning. Vi finner även ett sd-kort där vår backup lagras. När man köper Sandisk iXpand Base får man välja storlek på sd-kortet som medföljer. Man får välja mellan storlekarna 32 gigabyte (845 kr) och 256 gigabyte (1245 kr).

Betyg 3.5/5

Sandisk iXpand Base är superenkel att använda och är perfekt för dig som vill säkerhetskopiera bilder och videos, men inte vill använda sig av någon molntjänst. Det enda som jag tycker är aningen negativt är det höga priset.

Kommentera