Skip to main content

Det finns i dag ett stort utbud av helt trådlösa headset som har inspirerats av Apples AirPods. I detta utbud tillhör Ifrogz Airtime Pro defintivt de billigare med sitt pris på ca 700 kr. Dock skall det nämnas att Ifrogz Airtime Pro absolut inte är en direkt kopia av Apples AirPods design, men man ser absolut att de har inspirerats av dem.

Ifrogz Airtime Pro har en gummiplupp du trycker i örat, och du har tre olika storlekar på pluppar som du kan välja bland. Det är tyvärr väldigt viktigt att du tar dig tid att testa dessa olika pluppar då du måste hitta ett par som passar dig bra för att ljudet ska bli bra. Det är ett klart ljud, men tyvärr en ganska klen bas. 

Precis som AirPods har Ifrogz Airtime Pro en pinne som sticker ner, men Ifrogz Airtime Pro verkar enbart ha valt att placera batteriet i denna och har istället mikrofonen på öronsnäckan. Detta påverkar dock inte samtalskvalitén jättemycket, men det kunde nog absolut blivit bättre om man hade placerat mikrofonen på pinnen så som Apple har gjort. 

Jag kom på mig själv att använda pinnarna för att sätta i och justera headsetet i örat utan att behöva råka komma åt touchkontrollerna. Touchkontrollerna fungerar som de ska, men jag personligen hade nog hellre sett att vi inte hade några några på hörlurarna då jag hela tiden måste rätta till headsetet efter att ha använt mig av touchkontrollerna.

Ifrogz Airtime Pro har en IP-klass x4, vilket betyder att de är svettåliga. 

Öronsnäckorna går i parningsläge direkt när man tar ur dem ur etuiet, och hopparningen går väldigt smidigt. 

Batteritiden anges till 5 timmar, med tre omladdningar i etuiet. Etuiet laddas via USB C. En sak jag måste nämna är dock att om batteriet är tomt i etuiet och ni lägger ner öronsnäckorna i det så kommer de fortfarande vara kopplade till telefonen. 

Vikt: 9 gram, 52 gram med etuiet.
Batteritid: 5 timmar per laddning, 20 timmar totalt med etuiet.
Vattenskydd: IP x4. 
Färg: Grå, svart och blå.
Pris: 700 kr

Betyg 3/5

Ifrogz Airtime Pro är absolut inte världens bästa headset jag har testat, men för någon som vill ha ett par snygga, billiga trådlösa öronsnäckor med okey ljud så passar Ifrogz Airtime Pro dig.

Kommentera