Skip to main content

I en värld där hörlursuttag börjar allt mer bli ett minne blått är trådlösa hörlurar allt mer aktuella. Denna gång tar vi oss en närmare titt på Skullcandys Hesh 3, som faktiskt överraskade mig.

Design

Låt oss börja med att prata om designen på Hesh 3. Det paret som Skullcandy skickade ut till mig för att recensera är svarta med en matt yta som jag verkligen gillar. Det finns en Skullcandy-logga på hörlurarna, men den är extremt diskret, så vet man inte vart man skall titta så kommer man missa den. Hörlurarna är väldigt stilrena och simpla i sin design, vilket är något jag älskar. Hesh 3 finns även i blå, röd och grå färg.

Material och passform

Hesh 3 är mestadel gjorda av plast, vilket gör att hörlurarna är väldigt lätta och bekväma att bära en längre tid. Jag hade dock hoppats få se lite mer metall i hörlurarna för att få dem att kännas lite extra premium. Hörlurarna har väldigt tjocka och bekväma kuddar som innesluter öronen helt och faktiskt även stänger ute ganska mycket av allt brus runt om. En annan viktig sak att nämna är att hörlurarna även gör ett bra jobb med att stänga inne ljudet så att inte de runt om dig behöver höra all musik du lyssnar på, vilket är själva poängen med att använda hörlurar. Resultatet av att hörlurarna har så bekväma kuddar och är så extremt lätta gör att jag i alla fall kan bära dem en längre tid utan några som helst problem.

Ljud

Jag lyssnar väldigt mycket på Post Grunge och vill ha bra bas i mina hörlurar. Hesh 3 har väldigt bra bas och ett väldigt omslutande ljud. De har även ett riktigt bra topp-register (diskant). Mellanregistret är något mer tillbakahållet men absolut inte dåligt på något sätt. Om vi tar Bose quietcomfort 35 II som ett exempel, så har de ett väldigt tydligt ljud och framförallt bra brusreducering, men de har en låg volym och enligt mig en väldigt låg bas. Jag skulle vilken dag som helst välja Skullcandy Hesh 3 framför Bose quietcomfort 35 II. Värt att nämna är också att Skullcandy Hesh 3 kostar 1299 kr och Bose quietcomfort 35 II kostar 3990 kr.

Batteritid

Hesh 3 har upp till 22 timmars batteritid, och på 10 minuter hinner man ladda hörlurarna för 4 timmars lyssning. Mycket bra!

Betyg 3/5

Skullcandy Hesh 3 kostar 1299 kr, för det får man väldigt mycket hörlurar! Hörlurarna är snygga och väldigt bekväma att bära. Lite minus på att det nästan enbart är gjorda av plast. Hörlurarna har bra bas och ett väldigt omslutande ljud. De har även ett riktigt bra topp-register (diskant). Mellanregistret är något mer tillbakahållet men absolut inte dåligt på något sätt. Upp till 22 timmars batteritid är även det bra, och hörlurarna har snabbladdning som gör att efter 10 minuter kan man lyssna i 4 timmar. Jag rekommenderar absolut Skullcandy Hesh 3.

Kommentera