Skip to main content

Nodus är mitt favoritmärke när vi pratar om fodral till iPhone och iPad, och under det sista året har de även blivit mitt favoritmärke när vi pratar om plånböcker. Nu har de tagit fram en ny plånbok som de har varit vänliga att skicka ut till mig, Hifold Wallet.

Hifold Wallet är precis som alla andra produkter från Nodus tillverkade av italienskt läder av väldigt hög kvalité. Hifold Wallet skiljer sig mot Nodus andra plånböcker på det viset att det är en lite mer traditionell plånbok som man viker på mitten. Men precis som New Compact 4 Card och Compact Wallet är denna plånbok utrustad med ett material på insidan som gör att man inte skall kunna läsa av korten med en maskin, och på så vis stjäla pengar. Men det finns ett litet fack för kort som man faktiskt vill skall gå att kunna läsas av, som exempelvis passerkort eller busskort. Om du placerar ditt kort där i kan du enkelt bara placera plånboken framför läsaren så kommer kortet att läsas av, men inga andra kort i plånboken kommer gå att läsas av. Jag använder även detta fack till att förvara mina visitkort i.

Du har även på insidan av plånboken där du förvarar sedlarna ett litet utrymme för att ha en nyckel, vilket jag personligen aldrig använder. Men visst, några kanske tycker att det är händigt att kunna ha en nyckel i plånboken.

Plånboken har tre fack för snabb åtkomst till kort, men den har även ett fjärde fack där du kan placera flertalet kort. Genom att dra ut en liten flärp kommer du enkelt åt alla dina kort som du har i det facket.

Precis som Nodus alla andra plånböcker så rekommenderar jag även Hifold Wallet starkt! Det är en litet, tekniskt säker, traditionell plånbok med smarta lösningar. Det enda som jag saknar är ett litet fack för mynt.

Priset på Hifold Wallet är i skrivandes stund på 817 kr (£69.99) och går att köpa från Nodus webbsida.

Kommentera