Skip to main content

Detta kommer inte bli den längsta recension ni har läst på nördigt.se, men fortfarande en bra för dig som är ute efter ett extra skydd till dina AirPods Pro nu i sommar.

Gears4 har tillverkat ett fodral i silikon till Apples AirPods Pro som skyddar från tapp och repor. Det finns även en hake på den så man kan fästa den i exempelvis en väska då du är ute och vandrar i naturen.

Simpel men snygg design

Fodralet är tunt och sitter förvånansvärt bra. Jag trodde från början att mitt laddningsetui skulle ramla ut från fodralet, men det suger sig fast riktigt ordentligt. Enkelt och snyggt. Om jag ska vara petig så kan kanske flärpen som håller samman botten och överdelen vara lite för skör. Fastnar du exempelvis med en kvist eller nyckel kan den enkelt gå av.

Smarta detaljer

Det finns lite små men smarta detaljer som Gears4 har tänkt på. Ta exempel den lilla urgröpning de har gjort på insidan av fodralets framsida, precis över lampan som visar när AirPods Pros laddningsetui laddar. Det gör det möjligt för lampan att lysa igenom fodralet. Och på tal om laddning, du behöver inte ta ut laddningsetuiet ur fodralet för att kunna ladda trådlöst. Och på undersidan finner vi en liten flärp som skyddar laddnings-porten från exempelvis sand.

Betyg 3/5

Gears4 AirPods Pro Case kostar ca 179 kr och gör dem till några av de billigare på marknaden. För det priset är de väldigt prisvärda, men kanske aningen sköra.

Kommentera