Skip to main content

Ett av mina favoritfodral till iPhone 6 och 7 finns nu även till iPhone X, men är det lika bra?

Läder av hög kvalitet

Access Case 3 är precis som sina föregångare tillverkad av äkta italienskt läder av väldigt hög kvalitet. På insida av fodralet finner vi en ficka för förvaring av kort och sedlar. Ca 2-3 kort tycker jag att man får plats med innan det blir för tjockt.

Mickrosugkoppar håller fast telefonen

Precis som sina föregångare har Access Case 3 mickrosugkoppar som håller fast telefonen i fodralet. Jag har skakat om fodralet ganska kraftigt utan att lyckas få telefonen att ramla av, så det skall inte vara något ni kommer behöva oroa er för. Om ni ofta vill slita loss telefonen och sätta dit den igen så kommer mickrosugkopparna bli skitiga och tappa sin sugförmåga en aning. Detta går lätt att fixa om ni tar en tejpbit och gör rent mickrosugkopparna.

Fungerar med trådlös laddning

En sak som jag saknar lite i Access Case 3 är magneten som fanns i Access Case till iPhone 7. Med magneten kunde man fästa fodralet i en annan magnet som man exempelvis kunde ha klistrat fast på instrumentbrädan i bilen. Anledningen till att den inte finns i Access Case 3 till iPhone X är för att man skall kunna ladda den trådlöst, vilket man så klart vill göra.

Nodus Wallet Case iPhone X

Betyg 4.5/5

Access Case 3 till iPhone X kostar ca 560 kr och Nodus levererar fodralet fraktfritt till hela världen. Så, är Access Case 3 något att ha? Det korta svaret är: Ja!

Kommentera