Skip to main content

Som många av er har märkt så har det varit mycket mindre uppdateringar på nördigt.se på den senaste tiden. Anledningen till detta är för att min mor har blivit allvarligt sjuk. Så jag pendlar upp och ner mellan Göteborg och Stockholm för att träffa och ta hand om henne. Även min hälsa har under en längre tid varit ansträngd med extrema smärtor i huvud o rygg. Detta håller på att undersökas just nu, skall bland annat in och röntga huvudet på måndag morgon. Tills vidare får jag hjälp av en naprapat som håller smärtan under kontroll. Så ja, lite väl mycket negativt just nu.

Men med det sagt så har jag på de senaste dagarna känt att jag återigen har kunnat få upp energin för att börja publicera på nördigt.se igen, samt att jag även har gjort lite visuella- och prestandaförbättringar.

Två nya fonter + ny videoknapp och header

Jag har bytt ut rubriken på inlägget till en större och kraftfullare font, även fonten för själva innehållet har uppdaterats till en som är tydligare att läsa. Samt att ni nu ser en betydligt tydligare videoknapp för de inlägg som har en video i sig. Och till sist har jag även uppdaterat designern på hedern inne på inläggen så de täcker upp hela sidan när du kommer in på inlägget, fr att göra det lite mer visuellt trevligt.

Sidan laddar betydligt mycket snabbare nu

Jag har fixat med sidans kod för att snabba upp sidan rejält. Samt att jag har bytt ut så bilderna på sidan är numera i formatet WebP och YouTube-videos lassas in först när ni klickar på videon. Allt detta gör att vi på Google PageSpeed Insights får vi nu 91 av 100 på mobil, och 100 av 100 på desktop.

Kommentera