Skip to main content

Jag har tidigare skrivit recensioner av skal till iPhone som har haft rubriken “världens tunnaste”, men denna gång tror jag blir den sista.

0.25 mm tjock

SkinCase är till för dem som helst av allt inte vill ha ett skal på sin iPhone, men vill ha en repfri iPhone. Då SkinCase enbart är 0.25 mm tjock så kommer skalet inte skydda mot något större tapp, men repor skyddar den perfekt mot.

SkinCase är matt i sin design, vilket gör att telefonen inte blir lika hal, men det är dock ingen extrem förbättring, telefonen är fortfarande ganska hal.

Alla hål på skalet är precis utskurna, samt att mellan volymknapparna är det en liten plastbit, vilket många andra tunna skal saknar. Fördelen med att det är en plastbit mellan volymknapparna är att skalet annars lätt tappar form just där.

Vid kameran har skalet en liten upphöjning som skyddar kameralinsen.

Pris

SkinCase till iPhone 6S, 6S Plus och 7 kostar ca 230 kr, vilket är mycket. Men till skillnad från många andra tunna skal som kostar lika mycket så får man i varje förpackning två skal. SkinCase till iPhone SE kostar ca 180 kr.

SkinCase säljs till: iPhone SE, iPhone 6/Plus, iPhone 6S/Plus och iPhone 7/Plus och säljs i fyra olika färger: Silver, Space Gray, Rose Gold och Gold.

Kommentera