Skip to main content

Jag har nyligen fördjupat mig i dessa verktyg och ser fram emot att dela mina insikter med er.

Ni har kanske märkt att fler och fler bilder i mina artiklar har genererats med hjälp av Midjourney eller DALL-E 3. Dessa tekniker har öppnat upp en helt ny värld av kreativitet för mig, och jag är ivrig att visa er hur ni själva kan skapa liknande bilder.

Konsten att skapa med Midjourney och DALL-E 3

Som många av er vet, att komma på den perfekta prompten kan vara en utmaning, men när man väl träffar rätt kan resultaten vara fantastiska. Därför tänkte jag dela med mig av mina allra bästa prompts för bildgenerering i Midjourney och DALL-E 3. Genom mina guider och tips kommer ni att få en inblick i hur jag tänker när jag skapar dessa prompts och hur ni kan använda dem för att skapa era egna fantastiska bilder.

ChatGPT: Din guide till en smartare vardag

Förutom detta kommer jag att skriva guider om hur ni kan använda ChatGPT för att underlätta i er vardag, oavsett om det handlar om arbete, studier eller bara för skojs skull. Att integrera AI i våra dagliga rutiner kan verka skrämmande, men jag hoppas kunna belysa hur enkelt och effektivt det faktiskt kan vara.

Håll utkik på nördigt.se för dessa kommande guider och mycket mer inom AI! Jag ser fram emot att ta er med på denna spännande resa in i framtidens teknik.

Foto: Alexander Jansson / Midjourney

Kommentera